Kalnička 63, 40 000 Čakovec, Hrvatska

|

+385 (0) 40 384 777

HR

|

EN


Tuš kabine

Klasične tuš kabine polako odlaze u povijest i zamjenjuju ih staklene tuš kabine po mjeri zbog mnogih prednosti. Atraktivnog izgleda i dizajna gdje se ideje i zamisli samih korisnika pretapaju u igru sa staklom, a najveća prednost joj je dugotrajno i jednostavno korištenje nje same.

Tuš kabine sa zaokretnim ili kliznim vratima

Kako se kroz godine okov za primjenu stakla stalno razvijao, tako smo i mi u mogučnosti Vama ponuditi klasičnu tuš kabinu sa jednokrilnim ili dvokrilnim vratima i fiksnim staklima, zaokretnim ili kliznim vratima ovisno o želji investitora. Uz mogućnost odabira raznog okova, tako Vam nudimo i veliki asortiman izbora stakla, prozirno ili mutno, tonirano ili kemijski obrađeno staklo specijalno za tuša kabine sa nanosom protiv primanja kamenca, a najčešće se showerguard staklo koristi u hotelima baš zbog uštede vremena osoblju.

Tuš stijene

Tuš stijene se koriste za odvajanje tuš kabine od ostatka WC-a, a mogu se koristiti i za odvajanje više prostora u WC-u, pogotovo u hotelima, teretanama, sportskim dvorana i ostalim objektima koji imaju više kabina na jednom mjestu. Uz mogućnost odabira raznog okova, tako Vam nudimo i veliki asortiman izbora stakla, prozirno ili mutno, tonirano ili kemijski obrađeno staklo specijalno za tuša kabine sa nanosom protiv primanja kamenca.